MyJournal

Thursday, January 2, 2014

My Journey in 2014

Bissmillahirahmanirahim and assalamualaikum.


Dear moon,
lama dah maa tak update bloggie. Miss me? haha. Ofclah tak kan? Hari nih nak cita pasal first day and second day persekolahan. Hm, to be honest actually mula mula nak pergi sekolah memang maa akui maa malas. I don't know why. But mybe sebab still rasa tak okay dengan dia. Tapi apa apa pun maa cuba kuatkan diri.

Mula mulanya memang maa rancang taknak tegur dia sebab ego maa waktu tuh memang tinggi gila gila. haha. Tapi apapun, sebab "rindu" diutamakan, maa tegur lah dia jugak. :) And first day sekolah jugaklah maa dah jumpa smula dengan "whitie". Miss my pencil sooooo muchhhhie! Masa cuti ingatkan ada pada Afiq. Rupenye tak. Whitie ada pada dia. Okay. Stop pasal whitie. Sepanjang maa dekat kelas memang maa tak banyak bual. Biaselah maa memang jenis berat mulut. Dalam mulut ada "emas" katanya. haha. And then waktu balik, ktorang balik sesame. 

That's for my first day :)

Untuk hari nih pulak, maa macam biasa. Duduk diam diam dekat tempat sendiri and melayan perasaan. Malas nakberbual. bebual pun dengan thivyaa, ika and kas. Ha! Nak cita, hari nih ada klas PJK. And seriously, sangat sangat membosankan. haha. Payah nak jumpa cikgu PJK yang suruh buat nota PJK. Tapi sebab tahun nih spm, maa layan jela.  Taknak lah biadap. Ikut jela apa yang cikgu suruh~ haha *perasan baik kjap*.
hm, pastu sebelum balik bebual dengan dia kjap sementara tunggu mak dia sampai. And maa tak tau macam mana bole bengong pergi cita pasal berat maa yang dah naik 2kg sepanjang cuti sekolah. haha. Dah gila  agaknya  cita pasal berat. But actually maa happy sebab dah lama tak naik berat badan nih. :D

Okaylah. That's all for today. Lain hari klau maa free maa update lagi ehh. 
Salam maghrib semuaa yang muslim

My last photo in 2013 yay

Popular Posts