MyJournal

Thursday, December 19, 2013

Don't stop. Don't give up!

Don't stop, don't give up.
Don't stop, don't give up.

Keep trying..
Keep trying..

You'll get it right..
You'll get it right..

Don't stop, don't give up.
Don't stop, don't give up.

Keep trying..
Keep trying..

You'll get it right..
You'll get it right..

Ehh, ehh.. Assalamuaikum again. hihi..

Actually hari nih nak share lagu yang maa slalu nyanyi kalau maa rasa macam nak give up. Simple je macam yang dekat atas tuh. Normally maa akan nyanyi lagu nih kuat kuat tak kesah lah ibu or ayah nak dengar. At least dapat lah release stress daripada diam and then sakit hati sorang sorang. haha.


Tapi, banyak banyak lagu yang kononnye dapat release tension nih, "zikir" jugaklah ubat yang terbaik untuk hati. Sebab apa? Sebab, selalunya manusia yang suka give up nih dia kurang yakin dengan ujian Allah. 


Dear guys,

Maa harap sangat yang readers maa nih bukan jenis yang suka give up macam maa. Sebab Allah tak akan uji manusia lebih daripada kekuatan dia. So, klau rasa give up lagi lpas nih maa harap korang fikir balik apa yang korang pernah buat sebelum nih. Cause kadang kadang sebab sifat kita yang dulu, kita jadi susah. Ohh, ya! But don't forget to pray if you feeling down. Sebab solat salah satu kunci kejayaan. Okay?

Hm.. thats all for today. Lain hari maa share story lagi ehh.


Have a nice day!

Assalamualaikum ^^ 

Don't stop! Don't give up!

Keep trying.. Keep trying..
You'll get it right..
You'll get it right..

Popular Posts